top of page

ANBI Status

en Crowdfunding campagne

Het lidmaatschap van de Bijstandsbond kost in principe 22 euro per jaar, maar mer of minder mag ook. Iedereen die een bijdrage betaalt wordt ingeschreven als lid, tenzij u dat niet wilt. De Bijstandsbond is ook een crowdfunding campagne begonnen om meer donaties te krijgen. 
Wij hebben de ANBI status. Dit betekent, dat giften aan de Bijstandsbond aftrekbaar zijn voor de belastingen.

We hebben nu een begroting van €14.000 gemiddeld per jaar. Wij vinden het zelf ongelooflijk wat wij allemaal voor dat bedrag doen. We betalen van dat bedrag de huur, gas en licht, kopieerapparaat, telefoon, website kosten, etc. en we houden nog wat over om actie te voeren en de administratiekosten van het spreekuur te betalen. 

Toch zouden we graag meer doen, meer leden krijgen en meer bekendheid geven aan de Bijstandsbond. 

Dit kost ook weer geld en ons budget is nu voor dit soort dingen wel beperkt, als we ook nog acties willen voeren die ook geld kosten. Daarom zijn we een Crowdfunding campagne begonnen. De totale pagina van de Bijstandsbond bij de Crowdfunding campagne vind je op:

https://www.pifworld.com/nl/nonprofits/EaZ6m0YTAY4/vereniging-bijstandsbond 

Alle gegevens van de ANBI status, met beschikkingen van de belastingdienst, jaarcijfers, jaarverslagen en informatie over de Crowdfundingcampagne vind je op: 
http://www.euromarsen.dds.nl/anbi/index.html

bottom of page